Angelica Flutur a făcut show la Arad, de 1 Decembrie

4 decembrie 2017 19:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Frumoasa bucovineancă Angelica Flutur a dezghețat publicul din Arad cu vocea ei zglobie și cântecele săltărețe. De 1 Decembrie, solista a făcut un adevărat show și a fost răsplătită cu aplauze pe măsură.

Deși era un frig de crăpau pietrele și, pe deasupra, era răcită-cobză, cântăreața de muzică populară Angelica Flutur s-a prezentat la spectacoul organizat la Arad, cu ocazia Zilei Naționale a României. Îmbrăcată în port popular, cu ghete și cojocel, fără băsmăluță pe cap și cu codițele împletite în vânt, simpatica artistă a fost în vervă pe scena pe care au urcat artiști de seamă, precum Irina Loghin, Dinu Iancu-Sălăjanu sau Cristina Turcu Preda.

Spectacolul a început la ora 16 și s-a terminat la ora 22, însă cei aproape 5.000 de spectatori arădeni nu s-au dat bătuți și au stat până la final. Când Angelica a intrat pe scenă și a început să cânte piesele ei, oamenii au aplaudat frenetic și au jucat în ton cu ea.

”M-am simțit foarte bine. Aplauzele publicului au fost răsunătoare și mă bucur că au apreciat momentul. Când am coborât de pe scenă, câțiva oameni mi-au spus «bravo, ai rupt scena în două», iar cuvintele astea au însemnat mult pentru mine. Am fost răcită, chiar îmi era teamă că nu o să pot să cânt, dar m-am tratat cu un ceai fierbinte și a fost perfect. După spectacol, am făcut popas la Tihuța și m-am aruncat în zăpadă, așa că m-am călit bine”, a declarat pentru Click!, Angelica Flutur.

Simpatica interpretă de folclor originară din Suceava, este una dintre artistele care reprezintă cu succes tânăra generație. 

Mai multe