Angi, ai fost damă de consumaţie în Turcia?

5 mai 2010 17:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bruneta care l-a vrăjit pe Botezatu are un trecut tulbure. La 19 ani, Angela Negoiţă a plecat în Turcia, unde şi-ar fi câştigat banii, un an şi jumătate, ca damă de consumaţie. O fostă colegă ne-a dezvăluit o altă faţă a lui Angi.

Angela Negoiţă a cunoscut celebritatea rapid, după ce a intrat în graţiile lui Cătălin Botezatu. La trei zile de la debutul lui Angi (22 de ani) în moda românească am aflat amănunte incendiare despre trecutul ei.

Mai citeşte:

Bianca sau Angi? Care-i mai bună?

Ea a înlocuit-o pe blonda lui Bote

Bianca Drăguşanu: «Cătălin mi-a fost infidel de mai multe ori»

Botezatu: "Femeia măritată este ideală"

Alexandra Bădescu: «Bianca n-a ştiut să-l aprecieze pe Botezatu»

Botezatu: "M-am încurcat cu cele mai frumoase femei din România"

Botezatu: "Femeia măritată este ideală"

Sub masca de tânără ingenuă s-ar ascunde o femeie unsă cu toate alifiile, iar cea care a dat-o de gol este Raluca, o fostă prietenă.

Tânăra, care a dorit să rămână anonimă, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, detalii picante din trecutul celei care se prezintă „manechin internaţional".

„Am cunoscut-o în urmă cu aproape patru ani, în România. Am fost colege la o agenţie care trimitea fete la muncă în străinătate. Aşa am ajuns să plecăm împreună în Turcia, în 2007. Am lucrat împreună, ca dame de consumaţie, la trei cluburi din Istanbul. Noi trebuia să primim clienţii în club, să mergem la ei la masă, să vorbim cu ei, să întreţinem atmosfera", susţine Raluca. Oficial, nu le obliga nimeni pe fete să facă sex cu clienţii. Dar cele mai multe acceptau, pentru că „ieşeau" bani buni.

„În multe seri, Angi pleca din club cu diverşi bărbaţi. A doua zi venea la muncă fericită, cu mulţi bani în plus şi cu cadouri scumpe", ne-a dezvăluit prietena moldovencei.

Cele două au fost colege timp de un an, iar job-ul le aducea mari satisfacţii financiare. Aveau asigurat un venit lunar de 1.600 de euro, plus bacşişuri grase, căci domnii erau, de cele mai multe ori, generoşi.

„Cel mai cunoscut club este Pariziene din Istanbul, acolo unde am lucrat împreună, un an. Ulterior ne-am despărţit. Angi s-a dus la o altă agenţie şi a plecat în Italia. Banii sunt ok, poţi să câştigi peste 3.000 de euro lunar", ne-a mai povestit Raluca.

În urmă cu doi ani, Angi a plecat din Turcia şi s-a mutat în Italia, acolo unde locuiesc şi părinţii ei.

Angi: «Nu am fost în Turcia decât în vacanţă!»

Tânăra de 22 de ani care locuieşte în Italia nu se aştepta ca weekend-ul petrecut împreună cu Botezatu să o propulseze rapid în lumina reflectoarelor.

Angi nu s-a arătat surprinsă de această poveste, însă a negat că a lucrat ca damă de consumaţie: „Nu am fost în Turcia decât în vacanţă, de câteva ori. Acolo am mai mulţi prieteni care sunt designeri", ne-a spus Angela.

Citiţi mâine cu ce se ocupă Angi în Italia!

Mai multe