Ani Crețu a trecut prin clipe dramatice: «După accidentul din parc, mi s-a montat un metal în gât»

3 noiembrie 2018 18:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Abia când dăm de necaz conştientizăm cât suntem de fragili şi cât de preţioasă e viaţa, sănătatea. Un astfel de moment de cotitură a trăit actriţa Ani Creţu, în urmă cu un an.

Era la un loc de joacă din Parcul Herăstrău, împreună cu fiul ei, Adan. Un puşti a intrat în ea cu o maşinărie electrică, a doborât-o pe spate şi i-a fracturat coloana. Se întâmpla pe 1 august şi abia două luni mai târziu şi-a făcut curaj să se opereze.

„Am dat semnătură înainte cu o zi de operaţie pentru toate, inclusiv pentru cele sfinte. A fost momentul zero în care am învăţat să mă uit la mine din interior şi nu să mă privesc prin ochii celorlalţi. Momentul în care, după aproape 5 ani dedicaţi refacerii lui Adan, era nevoie să mă concentrez şi pe mine şi nevoile mele. Iar copilul meu are nevoie de mamă, de mine vie, sănătoasă, şi nu de o carcasă care doar se sacrifică ceas de ceas”, a scris Ani Creţu pe blogul ei, „Cu  şi fără mască”.

La cinci luni după operaţia la coloană, în urma căreia i-a fost montat un metal în gât, ducându-şi copilul la un club de karate, a încercat şi ea acest sport. Încă o jumătate de an mai târziu a obţinut centura alb-galbenă. 

Mai multe