Anisia Gafton, concediată de la Antena 1! Locul ei în echipa lui Dan Capatos a rămas liber

28 august 2018 22:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un an şi jumătate a rezistat Anisia Gafton la "Extra Night Show", în rolul de coprezentatoare a lui Dan Capatos. Fosta concurentă de la "Românii au talent" şi actriţă de stand-up comedy, blondina a făcut eforturi mari să se acomodeze în echipă, dar noul sezon al emisiunii a început fără ea. Anisia nu este singura care a plecat de la emisiune. Dj Silviu Andrei şi-a anunţat retragerea pe conturile de socializare. Spre desobire de el, Anisia nu a scos vreun cuvânt, preferând să-i lase pe telespectatori să constate singuri că nu mai apare pe canapea alături de Bordea.

După prima ediţie a noului sezon "Xtra Night Show", toată lumea a văzut că Anisia Gafton (30 de ani) nu mai face parte din echipă. Dan Capatos a fost cel care a anunţat plecările din show, mul'umind colaboratorilor şi lui Dj. Silviu Andrei, care după 6 ani a fost înlocuit de un al Dj, de talie internaţională.    

"Viaţa este plină de neprevăzut şi de noi începuturi. De data aceasta pentru Vika Jigulina, care debutează în tv. Ea a mai avut carieră în radio şi nu mai vorbim de cariera ei artistică. Probabil, pentru că am comandat o canapea extrem de lungă, va avea şi Bordea un coleg pe parcursul acestui sezon, care să lucreze alături de noi.

Este o dorinţă a noastră ca echipa să fie formată tot din patru persoane. Aceasta este o promisiune pe care o fac de la început... că echipa se va mări cu cel puţin un membru", a explicat Dan Capatos absenţa Anisiei Gafton. 

Cum a devenit cunoscută Anisia Gafton

Fosta colegă a lui Dan Capatos s-a făcut remarcată la Pro Tv. Moldoveanca a participat  la „Românii au talent”, show de talente de unde s-a ales cu 10.000 de euro, premiul de originalitate. Ieşeanca a încântat publicul cu bancuri despre juraţii şi prezentatorii show-ului de la PRO TV şi a încercat acelaşi glume la late-night show-ul de la Antena 1, la care se pare că i-au lipsit sarea şi piperul. 

Surse din interiorul postului povesteau pentru Click! că blonda încasa 1.000 de euro pe lună pentru locul ei pe canapea alături de Cătălin Bordea.

Mai multe