Aniversare muzicală! Modern Talking împlineşte 30 de ani de activitate

7 octombrie 2014 16:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel mai de succes grup din Germania împlineşte 30 de ani de când a început să cucerească lumea cu al său eurodance pop music! cum s-ar putea face asta mai bine decat cu un album nou nout care sa cuprinda toate hiturile celui mai iubit duo din Germania?

În urmă cu numai câteva zile a fost lansat un material ce se numeşte „Modern Talking - 30” şi cuprinde toate hiturile formaţei germane - 30 la număr, ca să se potrivească cu cifra aniversară, plus un mix neîntrerupt de 35 de minute! Fanii Modern Talking pot asculta hiturile celebrei trupe şi la Bucureşti, în concertul pe care jumătatea brunetă a trupei - Thomas Anders îl va susţine la Sala Palatului pe 1 noiembrie 2014!

 În 2014 se împlinesc 30 de ani şi de la lansarea primului single - You're my heart, you're my soul! Acesta a fost unul dintre cele mai de succes hituri ale formaţiei, a fost lansat în luna octombrie a anului 1984 şi a reuşit să urce pe prima poziţie în toate topurile din Germania dar şi din afară.

Noul material discografic conţine doua CD-uri pe care sunt reunite toate hiturile Modern Talking - remasterizate, plus patru bonus track-uri!

Mai multe