Anna Lesko, eliminată de la Ferma. Cine sunt finaliștii care se luptă pentru 50.000 de euro

2 decembrie 2020 23:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Încă de la începutul sezonului au știut că va fi cea mai dificilă provocare din viața lor. Cu timpul au înțeles că «Deciziile personale au influențat jocul», așa cum a subliniat Mihaela Rădulescu în această seară. Iar ediția de luni ne-a arătat că fiecare hotărâre are și o consecință: Elena Chiriac și Anna Lesko au fost votate de foștii concurenți pentru a merge la ultimul duel de eliminare din competiție.

După o zi marcată de multe discuții între fermieri, seara a adus o tensiune neașteptată, la momentul alegerilor. După ce fiecare competitor și-a exprimat voturile, Andrei Stoica și Viviana Sposub au aflat că s-au calificat în marea finală alături de cel care-și câștigase deja acest drept, Augustin Viziru.

Astăzi, în penultima zi a competiției, tensiunea a rămas la cote înalte, iar Anna Lesko a simțit că nu a primit nicio explicație pentru trimiterea ei la duel și pentru faptul că cei care i-au fost alături nu consideră că merită să ajungă în marea finală. Surprinzător, cel care a susținut-o a fost Augustin: ”Nu s-a spus nimic concret”, a spus el încurajând-o să ceară motivații din partea celor care au votat-o.

”Îmi doresc ca oamenii aceștia să învețe să se deschidă”, a spus Anna înainte de a le cere colegilor ei timpul și sinceritatea pentru a îi răspundă la o întrebare simplă: De ce nu a meritat să fie în finală? Când a realizat că încă nu a înțeles motivația lor, aceasta s-a întrebat: ”De ce nu am meritat o explicație de la fiecare în parte?”

Anna Lesko a fost eliminată de Elena

Într-o atmosferă neașteptată pentru ultimele zile în casă, Anna și Elena s-au confruntat în cel mai important duel cu eliminare al sezonului. La finalul probei, Elena a învins-o pe Anna Lesko. 

Mai multe