Anna Lesko, escrocată: "A luat pâinea de la gura copilului meu"!

11 martie 2015 10:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solista trece prin momente dificile! Anna Lesko (36 de ani) a mărturisit, de curând, că bărbatul care i-a stat alături, ca impresar, timp de cinci ani, a tras-o în piept. Florin Nedelcu i-ar fi furat sume mari de bani, în mai multe rânduri, iar ea abia acum şi-ar fi dat seama, susţine cântăreaţa.

Anna Lesko e supărată foc şi pară pe fostul ei impresar. Motivul? Simplu. Şatena susţine că acesta ar fi escrocat-o în repetate rânduri, minţind-o fără scrupule.

“Cel mai mult mă doare că Florin Nedelcu ştie că de curând am devenit mamă… Am încetat colaborarea cu Florin, impresarul meu. Trebuie să recunosc, m-am simţit escrocată. Practic, el a luat pâinea de la gura copilului meu, el nu ştie pentru că nu are copii. La ultimul concert de Revelion am întârziat pentru că el nu mi-a pus la dispoziţie o maşină atât de “bună”, care să facă faţă traficului din acea seară. Am ajuns acolo şi organizatorul a fost extrem de nemulţumit pentru ca am întârziat 45 de minute şi lumea… a plecat. N-am mai cântat şi am întrebat ce se întâmplă cu avansul. El mi-a spus că nu există niciun avans, deşi mereu se plăteşte un avans înainte de fiecare eveniment. I-am spus că nu se poate aşa ceva. Am vrut să ma duc să cânt gratis pentru că mă simţeam prost faţă de omul acela care a fost nemulţumit de ce s-a întâmplat de Revelion. Până la urma mi-a spus că a găsit 1.000 de euro în contabilitate pentru situaţia de atunci. L-am găsit pe acel domn şi am aflat tot ce mi-a ascuns. M-a păcălit groaznic, e un mare mincinos, m-a dezamăgit grav!...", a mărturisit Anna Lesko, la WOWbiz.

Reacţia fostului ei impresar a venit în scurt timp. Acesta nu a vrut să intre în dialog cu solista, dar i-a transmis un mesaj prin intermediul emisiunii de la Kanal D: "Să fii sănătoasă, bogată şi fericită".

Între timp, Anna Lesko a început să colaboreze cu un nou impresar: o blondă foarte sexy, pe nume Elena Neagu.

Contactat de Click!, Florin Nedelcu nu s-a arătat deloc panicat de faptul că artista a renunţat la serviciile lui. „Nu ne mai înţelegeam, aveam viziuni diferite”, ne-a spus acesta. 

Mai multe