Anna Lesko: "Focul în relaţie se reaprinde dacă ne dăm spaţiu"

14 august 2020 8:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Artista vorbeşte în cel mai sincer interviu al ei despre despărţirea de DJ Vinnie, despre provocarea de a fi mamă singură şi plecarea la emisiunea ProTv Ferma, pentru a face parte din echipa Sătenilor.

Nu mi-ar fi plăcut de mine cea de la vârsta de 25 de ani“, mi-a spus Anna. Şi cred că la fel simt şi eu după acest interviu: femeia din această discuţie este cea mai bună versiune de până acum a Annei Lesko. Cu tot cu lucrurile incomode, pentru unii, pe care le spune atât de asumat şi răspicat. După despărţirea de tatăl lui Adam, băieţelul ei, Anna a luat viaţa de la capăt cu şi mai multă energie. A început să-şi renoveze casa şi aşa a prins-o pandemia, cu locuinţa în şantier, a lansat un nou single, iar acum a acceptat provocarea ProTV de la pleca la Ferma. Despre toate acestea am stat de vorbă cu Anna... fără mănuşi de catifea, spunând lucrurilor pe nume. 

OK: Artiştii au fost grav afectaţi de pandemie. Pentru tine cum a fost perioada asta? Ce a fost cel mai greu?

Este adevărat că artiştii sunt, şi la ora asta, afectaţi. Toate domeniile au fost afectate, între timp mulţi şi-au reluat activitatea. Însă pentru noi, artiştii, chiar e greu... E o situaţie imposibilă, eu am anulate toate concertele, inclusiv Revelionul s-a anulat acum câteva săptămâni. Nu ştim ce va urma, ştii şi tu cât de şubredă este toată situaţia pe care o trăim, se mai abrogă ceva, se mai pune în vigoare altceva. Iar deocamdată nu se întrevede vreo variantă de redresare. Asta e cel mai greu pentru mine în pandemie: faptul că îmi lipsesc concertele, relaţionarea cu publicul. Eu şi când am fost gravidă, în luna a opta, am cântat. Apoi la trei săptămâni după naştere am fost pe scenă din nou. 

Citește mai multe aici!

Mai multe