Anna Lesko, ziua mamă gospodină, noaptea bombă sexy

11 martie 2016 22:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când spui Anna Lesko îţi vin în cap mişcări lascive, forme voluptuoase, silicoane, un întreg arsenal de seducţie. Ei bine, de când a devenit mamă, solista e de nerecunoscut: ziua se dă pe tobogane şi în trenuleţe şi abia noaptea, pe scenă, redevine bomba-sexy pe care o ştim.

De aproape doi ani încoace, de când a devenit mămică, Anna Lesko (37 de ani) uimeşte pe toată lumea.  Cine ar fi crezut că o divă răsfăţată, care s-a iubit cu milionari precum Irinel Columbeanu şi Elan Schwartzenberg sau cu afacerişti mondeni precum Codin Maticiuc sau Alin Cocoş, se poate transforma, peste noapte, într-o mamă perfectă şi o gospodină desăvârşită? Ei bine, aşa s-a întâmplat. Anna e nedespărţită de fiul ei Adam, care pe 30 martie va împlini 2 ani, iar alături de DJ Vinny, alias Adrian Neniţă, trăieşte o iubire discretă şi tihnită.

Fotoreporterii Click! i-au surprins împreună, alături de fiul lor, la Grădina Zoologică din Băneasa, iar zilele trecute, Anna a oferit un adevărat spectacol în parcul Herăstrău.

S-a dat în trenuleţe cu fiul ei, au alergat, s-au jucat şi şi-au făcut poze. Şi acasă, solista e legată tot timpul de fiul ei. Până şi la jocul de rummy sunt împreună, iar gătitul cu Adam a devenit un obicei. Ce credeţi, abia seara, când încep concertele, artista îşi dă jos “hainele” de mămică şi le pune pe cele de bombă-sexy. Nu mai puţin de 10-15 concerte are Anna în fiecare lună, onorariul ei pentru un show fiind cuprins îmtre 2.000 şi 2.500  de euro. Aşadar, aduce în bugetul familiei mai bine de 30.000 de euro lunar.

Mai multe