Annes se căsătorește cu iubitul după 23 de ani de relație
Cântăreața Annes și iubitul ei, organizatorul de evenimente Dan Anghel, au împlinit 23 de ani de relație pe 3 martie 2020. Annes și Dan Anghel au decis în ziua aniversară să se căsătorească pe 27 iunie 2020, iar petrecerea va avea loc în Capitală, la „Le Chateau”.
Annes (42 de ani) și Dan Anghel s-au cunoscut într-un turneu și de atunci au rămas împreună. Locuiesc împreună de 20 ani, funcționează ca o familie, se iubesc, dar până acum nu au găsit timp să se căsătorească. După mai multe alarme false, Annes și Dan Anghel au fixat data evenimentului pentru 27 iunie 2020.
Annes vrea să și cânte, să și danseze Valsul Mirilor
Annes și Dan Anghel vor face petrecerea la Le Chateau, unde vor aștepta aproximativ 400 de invitați. „Amândoi știm ce înseamnă producția unui eveniment de succes și ce necesități specifice presupune: spații ample, elegante, scenă, echipamente de proiecție și lumini, sonorizare și o bună organizare. Am semnat contractul chiar de Dragobete. Nimic nu este întâmplător”, a spus emoționată artista. Cu ocazia nunții sale, Annes va pregăti și o piesă specială pe care ea și viitorul soț vor dansa valsul mirilor.
Annes și Dan Anghel își vor servi invitații cu delicatese, dar și cu produse tradiționale
Săptămâna trecută, Annes și Dan Anghel au participat și la o degustare pentru alegerea meniului. „Am ales farfurii de colecție, iar meniul este unul sofisticat. Noi am mai participat la câteva evenimente aici și pot să vă spun că am făcut un mix foarte interesant. Printre preparatele pe care cei aproximativ 400 de invitați le vor regăsi sunt: guacamole cu avocado, floare de somon pe pat de buscuiți, coșuleț home made din brânză maturată Montasino cu salată de țelină, pui, măr și nuci, inimioare capresse-mozzarella, riotta, parmezan, pesto și rosii cherry concasate cu mentă, file de somon în crustă de parmezan, servit cu risotto basilic în cerneala de sepie, calamari popcorn, rosie liofilizată și busuioc proaspat. Nu vor lipsi nici tradiționalele sarmale în foi de varză murată și sarmale în foi de vita-de-vie alături de mămăligă reinterpretată, smântână și ardei iute. Invitații se vor delecta și cu turnedo din piep de curcan cu sferă moleculară din gorgonzola și pulbere de Prosecco, învelit în pancetta, joben de roșii concasate și scalie de parmezan; cub din mușchiulet de porc cu sos demi-glace alături de cartofi dauphinoise, brocoli sote și baby carrot”, a mai spus Annes.
Citește și:
Exclusiv! Annes: “Iubitul meu m-a cerut de trei ori în căsătorie!”