Antena 3, amendată pentru emisiunea cu Julio Iglesias Jr.

23 septembrie 2015 10:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a descis, marți (22 septembrie), amendarea postului Antena 3 cu 15.000 de lei, pentru emisiunile „Sinteza zilei“, în care a fost invitat Julio Iglesias Jr., şi „În gura presei, în care prezentatorul Mircea Badea l-a jignit pe Cătălin Prisăcariu.

CNA a analizat ediția din 16 mai a emisiunii „Sinteza zilei“, care l-a avut invitat pe cântărețul Julio Glesias Jr. și în care, la finalul acesteia, cântărețul a spus „Jos Băsescu“, la îndemul lui Mihai Gâdea, potrivit Adevărul. A fost analizată și ediția „În gura presei“ din 5 - 6 aprilie, când Mircea Badea a făcut afirmații jignitoare la adresa fostului prezentator B1 TV Cătălin Prisăcariu.

Consiliul Audiovizualului a decis amendarea postului Antena 3 cu suma de 15.000 de lei, la propunerea făcută e membrul CNA Radu Herjeu. Acesta din urmă a declarat că ceea ce s-a întamplat în timpul emisiunii „Sinteza Zilei“ în care a fost invitat Julio Iglesias Jr. a fost o atingere adusă „demnităţii şi respectabilităţii omului“, iar atitudinea moderatorului este „greu de calificat.

Iată momentul în care Mihai Gâdea îl pune pe Julio Iglesias să spună „Jos Băsescu“

Mai multe