Antonia a născut. Alex Velea a dezvăluit numele celui de-al doilea băiețel

7 decembrie 2016 23:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex Velea (32 de ani) este cel mai fericit bărbat! Frumoasa Antonia (27 de ani), iubita lui, a născut miercuri dimineață, 7 decembrie, al doilea băiețel al cuplului. Copilul a venit pe lume prin cezariană, la o clinică privată din București.

Deși era programată să nască în apropierea Crăciunului, așa cum s-a întâmplat și acum aproape doi ani cu primul fiu al lui Velea, iată că bebelușul s-a grăbit să vină pe lume să-și cunoască părinții și frații, pe Dominic și Maya, fetița Antoniei din căsătoria cu italianul Vincenzo Castellano.

Tăticul a fost surprins de cei de la "Wowbiz" chiar când pleca de la clinica în care se află Antonia și nou-născutul. A dat câteva declareații scurte, dar a dezvăluit și ce nume va primi băiețelul: Achim.

A"ntonia e foarte bine, am emoții, s-a nascut băiatul". Întrebat dacă își doresc și o fată, solistul a spus că au deja o fată, cu referire la Maya (6 ani și 4 luni). "Avem și o fată, nu sunt toți ai noștri? Băiețelul a primit nota 10 spre 11 la naștere. O să-l cheme Achim. Achim Velea. Ne mai gândim la al doilea prenume, dar sigur va fi Achim", a încheiat Alex, vizibil emoționant de fericitul eveniment din viața sa.

Mai multe