Antonia, «cadou» sexy pentru fani în ultima zi de vară! Ce le-a arătat

31 august 2017 19:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Până și soarele a fost mai blând, joi (31 august), în ultima zi de vară. Majoritatea au încercat să profite de căldură și să-și ia la revedere de la anotimpul lor preferat relaxându-se la plajă sau la piscină.

A fost și cazul Antoniei, care a vrut să se mai bronzeze puțin sub soarele de august. Vedeta le-a făcut și fanilor un cadou cu această ocazie, arătându-le una dintre ultimele fotografii provocatoare cu ea în costum de baie, pe anul acesta.

„31 august”, a scris Antonia în dreptul fotografiei publicate pe Instagram. Prietenii virtuali au reacționat imediat, complimentându-i silueta de invidiat. „Sexy”, „Frumoasă”, „Superbă”, i-au scris majoritatea în rubrica de comentarii, iar imaginea a strâns peste 13.600 de aprecieri.

Nu se știe dacă vedeta a fugit din țară pe sfârșitul verii ori dacă este o fotografie mai veche, căci un internaut a observat un detaliu important: „Sper să nu mă înșel, dar văd Vezuviul în depărtare!”. Totuși, artista nu a răspuns la comentariu, astfel că rămâne de văzut dacă este doar nostalgică sau chiar a plecat în vacanță.

Mai multe