Antonia, cine te-a muşcat de gât? Ce semn are artista

11 ianuarie 2016 11:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Antonia a ridicat multe semne de întrebare când a apărut la o emisiune tv cu un semn inestetic pe gât. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista a mărturisit sincer ce i s-a întâmplat. Ea a povestit că zgârietura este rezultatul faotului că familia ei şi a lui Alex Velea s-a mărit.

Indiferent ce face, Antonia (26 de ani) atrage tot timpul atenţia asupra ei. Artista a apărut luni dimineaţă (11 ianuarie) la o emiisune tv cu un semn pe gât. Până să tragă cârcotaşii concluzii pripite, artista a lămurit imediat misterul. Ea a povestit că şi-a mai cumpărat un câine, care din prea multă dragoste i-a lăsat o amintire pe gât.

"Am un Bull Terrier. Aveam un buldog. Acum am doi câini. Uite ce mi-a făcut pe gât. M-a muşcat!", i-a explicat artista lui Dani Oţil. Artista a mărturisit că îi plac foarte mult animalele şi că ar vrea să-şi achiziţioneze mai multe ca să-i ţină companie. Antonia a vizitat-o recent pe fiica ei, Maya, în Italia, unde i-a dus mai multe jucării. De Sfântul  Ştefan, solista s-a bucurat din nou în familie, pentru că Dominic, băieâelul pe care îl are cu Alex Velea, a împlinit un an.   

Mai multe