Antonia e gospodină! Vezi ce a învățat artista să gătească
Antonia este înnebunită după dulciuri, iar recent a avut ocazia să afle cum să prepare unul dintre deserturile ei preferate, dar nu oricum. Anca Alungulesei, fondatoarea primei cofetării-ceainării raw-vegane din România, a fost alături de ea și a învățat-o tot ce trebuie la emisiunea „Mademoiselle Coco”.
Fiindcă a venit vara, Antonia s-a orientat către o înghețată raw-vegană, preparată fără frișcă, smântână, ouă sau zahăr. În schimb, Anca Alungulesei i-a arătat vedetei că poate să se bucure de înghețată, chiar și fără aceste ingrediente.
La „Mademoiselle Coco”, Antonia a asistat-o pe Anca Alungulesei, care a preparat într-un timp foarte scurt o înghețată de mango și ciocolată, decorată cu trandafiri, despre care artista spune că este „un desert exotic care se face în cinci minute, dar se mănâncă în două”. Singurele ingrediente pe care le-a folosit sunt fructele de mango congelate, banana congelată, mierea, vanilia, sarea de Himalya și cacaua crudă, naturală.
Mai mult, înghețata gustată de Antonia are și foarte multe beneficii asupra sănătății. Fructele de mango alcalinizează organismul, scad nivelul colesterolului, îmbunătățesc digestia și vederea și curăță pielea, iar bananele sunt bogate în vitamine și minerale.
Vedeta a fost încântată când a gustat preparatul, chiar a făcut și o glumă, spunând că trebuie închisă camera, pentru că ea merge să mănânce.