Antonia, făcută praf de fani după o prestaţie live pe plajă

30 iulie 2016 22:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

A urcat pe scenă sâmbătă seara, pe Litoral, dar prestaţia Antoniei nu prea a fost gustată de fani. Cântăreaţa a cântat live de la Europa Fm pe Plajă, dar admiratorii au criticat-o pe pagina ei oficială de Facebook. Deşi este însărcinată, spectatorii care au urmărit-o în direct nu au menajat-o deloc şi i-au reproşat că a avut o prestaţie lamentabilă.

Plaja dintre Vvenus şi Saturn a răsunat sămbătă seară de piese comerciale. Pe scena Europa Fm live pe Plajă 2016 au urcat cei mai în vogă artişti ai momentului, iar printre ei s-a aflat şi Antonia. Artista şi-a "protejat" burtica de ochii spectatorilor într-o pereche de pantaloni scurţi cu talie înaltă şi a purtat un tricou lejer. A urcat pe scenă şi a cântat cele mai bune melodii ale sale, piese care au consacrat-o  precum "Skahe it mama", "Marabou", "Chica loca", fredonate intens de fani, dar care i-au adus un val de critici pe Facebook. Cei care i-au urmărit prestaţia live pe pagina de socializare i-au reproşat că nu prea face faţă show-ului în direct. "Greu cu vocea live mai Antoholix. Eşti praf. De asta făceai playback la Forza Zu!", "Nu-mi place cum sună piesele live" sunt doar câteva dintre comentariile care o pun într-o lumină proastă pe Antonia.

Gravidă în cinci luni, Antonia şi-a expus burtica săptămâna aceasta la Costineşti, însă pe scenă a fost ceva mai rezervată. Artista, care mai are un băieţel de un an şi opt luni cu Alex Velea, nu a reuşit deocamdată de divorţeze de italianul Vincenzo Castellano, căruia i-a dăruit o fetiţă, Maya, ce va împlini şase ani.   

Mai multe