Antonia, fără sutien la un eveniment monden

26 noiembrie 2015 14:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când şi-a pus silicoane, Antonia este mult mai îndrăzneaţă la capitolul vestimentaţie. Artista a făcut senzaţie la o petrecerea mondenă la care şi-a făcut apariţia miercuri seara. iubita lui Alex Velea a purtat o salopetă de culoare neagră, transparentă în partea de sus.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România şi nu degeaba s-a ales cu numeroase premii. Cântăreaţa a demonstrat din plin şi miercuri seara că îşi merită din plin toate complimentele. Artista a făcut deliciul domnilor prezenâi la eveniment când şi-a făcut apariţia într-o salopetă neagră, elegantă, transparentă în partea de sus.

Având în vedere acest lucru, solista a renunţat la sutien, iar lipsa acest "detaliu" a încins imaginaţia celor prezenţi, care au remnarcat imediat cât de bine arată Antonia, deşi este mamă a doi copii.

Artista şi-a pus silicoane în această vară la cunoscutul medic estetician Constantin Stan. Operaţia de mărire a bustului a costat 6.000 de euro. Noii sâni ai Antoniei nu sunt impresionanti prin dimensiuni, vedeta optând pentru o pereche de silicoane de mărime medie.

Mai multe