Antonia, în depresie din cauza fostului soț: «Pur și simplu clachez»

2 februarie 2018 22:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Antonia trece prin momente grele din 2013, de când a început procesul divorțului de fostul soț Vincenzo Castellano. Antonia se simte tristă din cauza faptului că nu poate primi custodie asupra fiicei sale, Maya.

Artista a mărturisit că simte uneori că clachează și că nu i se pare normal că încă mai sunt soț și soție, deoarece ea își dorește să întemeieze o familie cu iubitul ei, Alex Velea. 

„Mai am momente în care, că sunt și eu om, pur și simplu, clachez. Am trecut și eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. Faptul că (n.r. eu și Vincenzo), în acte, suntem încă soț și soție înseamnă că a trebuit să depun niște acte să schimb numele lui Dominic și Akim. Maya și-a văzut frații doar online. Aș vrea să termine totul ca să scăpăm,” a mărturisit Antonia, într-un interviu acordat pentru Observator.

Artista a vorbit despre relația cu Alex Velea, mărturisind că abia așteaptă să se căsătorească cu Alex Velea.

„El a fost dintotdeauna un tătic și m-a ajutat mereu cu copiii. S-a văzut că a vrut să învețe, de la schimbat scutece, la stat cu ei, la orice. Mi-ar plăcea să devin doamna Velea”, a concluzionat Antonia, care are în prezent doi copii alături de Alex Velea.

Mai multe