Antonia l-a lăsat pe Dominic acasă și s-a distrat cu copiii altor vedete

15 iunie 2016 23:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miercuri seară, 15 iunie, Antonia și-a lăsat acasă iubitul, pe Alex Velea, și pe Dominic, fiul lor, și a mers la un centru comercial din București pentru a asista la premiera unui film de desene animate mult așteptat în România, "În căutarea lui Dory".

Frumoasa artistă a surprins cu faptul că nu l-a adus pe Dominic la un film dedicat copiilor, o poveste animată despre peștișori și un paradis acvatic, dar solista a avut lipici la micuții celorlalți colegi din peisajul monden autohton. A fost însoțită de Giulia Anghelescu Huidu și fiica acesteia, pe care o cheamă tot Antonia, cu care s-a și pozat la panoul din incinta mall-ului.

Și cei trei piticuți ai Ancăi Serea, Sara, Ava și Noah, au vrut să se pozeze cu artista, iar mama lor a și publicat dovada pe contul ei de socializare. Antonia a purtat o ținută relaxată, cămașă de blugi, un rucsac școlăresc și o pereche de jeanși sfâșiați. La ecranizare au mai participat și alte vedete: Bianca Brad, Ioana Ginghină și fetița ei, precum și regizoarea Ioana Gomoi.

Mai multe