Antonia mai vrea un copil. Ce hotărâre a luat solista

28 noiembrie 2015 10:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Abia s-a întors pe piaţa muzicală cu un videoclip nou, după o lungă pauză, dar Antonia îşi mai doreşte un copil. Deşi a născut anul trecut, pe 27 decembrie, solista (26 de ani) ar vrea să mai devină mamă o dată.

Are o fată şi un băiat, iar Antonia îşi mai doreşte copiii. Însă nu chiar imediat, aşa cum a declarat recent.

„Toată lumea mă întreabă dacă mai vreau să fac copii. E bine să faci şi 1000 de copii! Mie mi s-a spus că mai pot face un copil, maximum, şi parcă n-ar fi rău să profit de treaba asta cât sunt tânără, nu vreau să fac o pauză mare între copii, dar parcă acum e prea devreme, sunt undeva între”, a povestit Antonia pentru revista „Unica”.

Recent, solista a revenit cu un nou videoclip la piesa „Dream About My Face” şi se pregăteşte să-i serbeze ziua lui Dominic, fiul ei şi al lui Alex Velea. Micuţul va împlini un an pe 27 decembrie. Solista îşi doreşte să facă o petrecere în familie şi să-i facă un tortuleţ micuţului, numai al lui. Antonia încă nu s-a hotărăt unde va avea loc evenimentul, dar mai are aproape o lună timp de gândire.

Nici pe plan profesional, Antonia nu stă degeaba: ea este ocupată cu pregătirile pentru spectacolele pe care le va avea în noaptea de Revelion, când va cânta singură, dar şi cu iubitul ei, Alex Velea.

Mai are o fetiţă cu Vincenzo Castellano

Din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, Antonia mai are o fiică, pe Maya Rosaria, care s-a născut pe 28 august 2010.  Din păcate, micuţa este în Italia, la tatăl ei, şi se poate spune că o vede destul de rar. Însă cele două îşi vorbesc destul de des la telefon sau pe internet.  

Mai multe