Antonia şi soţul italian, împreună la ziua Mayei! VIDEO EXCLUSIV

27 august 2015 23:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

A ratat vacanţa pe care putea să o petreacă alături de fiica ei, însă a compensat cu ziua de naştere. Antonia a plecat pentru trei zile în Italia ca să o serbeze pe Maya Rosario, fetiţa pe care o are cu Vincenzo Castellano. Micuţa a împlinit 5 anişori şi a avut o petrecere ca-n poveşti, cu două torturi şi costumaţie à la Michael Jackson.

De aproape trei ani, Vincenzo Castellano (29 de ani) şi Antonia Iacobescu (26 de ani) s-au separat, însă o dată pe an, cei doi se chinuiesc s-şi zâmbească şi să pozeze în familia perfectă de dragul fiicei lor. 

Acest lucru a fost posibil la ziua de naştere a Mayei. Micuţa împlineşte astăzi 5 anişori, însă au sărbătorit cu două zile mai devreme. 

Motivul? În weeke-end, Antonia are mai multe concerte programate de la care nu poate să lipsească, aşa că cel care încă îi este soţ în acte, a demonstrat că este îngăduitor şi a căzut de acord  să o serbeze pe fiica lor cu două zile mai devreme, adică miercuri seara. Mai mult, afaceristul italian a lăsat garda jos, şi-au vorbit ca doi oameni civilizaţi, tocmai pentru a nu compromite evenimentul. 

Deşi nu au stabilit încă o dată pentru a divorţa la notar, cei doi s-au ferit să abordeze acest subiect. Pentru petrecerea organizată la piscină în cinstea micuţei s-a mobilizat toată lumea. Părinţii, mătuşa Rosalia şi chiar bunicul Ciro Castellano, astfel că micuţa s-a simţit ca o mică vedetă. Dacă anul trecut tematica  a fost „Princess Party”, anul acesta Maya şi-a dorit ceva mai complex, iar părinţii s-au „executat”.

 S-au îmbrăcat toţi trei în costume disco, à la Michael Jackson, iar  unul dintre cele două torturi a fost decorat cu personajele din desenul animat “Frozen, Regatul de Gheaţă”. Evenimentul a fost oarecum şi o recompensă pentru Maya, întrucât la începutul lui septembrie ea va merge la şcoală, în clasa zero.

„Maya a avut o super-petrecere. S-a bucurat enorm de atmosferă şi a primit cele mai frumoase cadouri. Fiica mea s-a ocupat şi a ieşit foarte bine. Nepoţica mea va merge peste câteva zile la şcoală, în clasa zero, aşa că avea nevoie de o surpriză înainte. Vincenzo a înscris-o la o şcoală particulară ”, a declarat, pentru Click!, Ciro Castellano.

Antonia şi-a revăzut fiica după aproape cinci luni. La începutul lunii aprilie, ea a mers în Italia să o viziteze după o perioadă de opt luni. Atunci, ea s-a întors din Italia cu socrul său, iar acest lucru nu i-a picat prea bine lui Alex Velea, care o aştepta la aeroport. 

Alex Velea a avut grijă de copil, dar şi de casă

În lipsa Antoniei, Velea a fost băiat cuminte. A avut grijă de Dominic, fiul lor de opt luni, l-a hrănit, i-a făcut baie, dar a avut timp să iasă şi cu prietenii în oraş să se relaxeze.  Fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, pe Alex în timp ce ieşea din apartamentul situat pe Nerva Traian. Artistul era însoţit de unul dintre tinerii pe care-i manageriază, iar în braţe ţinea animalul de companie. Cei trei s-au urcat în maşină, iar şoferul a gonit spre zona Nordului, acolo unde locuiesc. Probabil artistul se grăbea să-şi hrănească bebeluşul.

Și Monica Gabor își vede rar fiica

O altă mămică celebră care își vede fetița de cel mult două ori pe ani este fosta doamnă Columbeanu. Stabilită în America după divorțul de Irinel, din 2012, Monica Gabor a încetat să mai lupte pentru custodia fetiței lor, Irina (8 ani), și a lăsat-o în grija tatălui. În această vară, cele două au stat o lună împreună, fiind cea mai lungă perioadă petrecută de la destrămarea familiei.

Mai multe