Anunţ şoc făcut de fostul iubit al prostituatei Lorena

19 februarie 2015 0:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lorena, pe numele ei adevărat Bianca Stoica, fiica prostituată a fostului ambasador roman în Venezuela, s-ar putea alege cu un apartament cu 3 camere dacă nu-şi va mai vinde trupul pe bani. Anunţul a fost făcut de Dan Dobre, fostul concubin, cu care a avut o relaţie de peste un an, timp în care Lorena se prostitua fără ca el să ştie.

De-a lungul zecilor de apariţii TV, Lorena s-a plâns că are nevoie de bani pentru a-i asigura copilului un acoperiş deasupra capului. În 5 ani de “meserie” , sute de bărbaţi şi-au făcut loc în patul brunetei. Cu toate acestea, n-a pus nici un leu deoparte.

“În perioada de un an şi două luni cât am fost împreună, nici nu am bănuit că se prostituează. O cunoscusem la supermarket. Acolo lucra în timpul zilei. Pe atunci, aveam o iubită pe care am părăsit-o pentru Lorena. Am aflat de la un coleg că se prostituează” , a declarat fostul iubit al Lorenei, în emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

"Mama mea a făcut preinfarct din cauza ei"

“Chiar dacă mi-a făcut atât de mult rău, vreau să o ajut cu ce pot. Tot timpul spunea că se prostituează ca să facă rost de bani să cumpere casă copilului. Eu sunt dispus să-i ofer apartamentul meu cu 3 camere. Îl trec pe numele ei, cu condiţia să nu se mai prostitueze niciodată. La un moment dat, mi-a propus să ne căsătorim. Am suferit mult din cauza ei. Dacă nu se lasă de “meserie”, măcar să nu mai facă sex neprotejat” , a mai spus bărbatul, la Kanal D.

Mai multe