Anunțul Florentinei Opriș: „Voi fi soacră!”. Ce spune despre viitoarea noră

4 ianuarie 2022 12:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moment emoționant de Crăciun pentru prezentatoarea Kanal D, Florentina Opriș. Într-un cadru de familie, lângă brad, a urmărit cu lacrimi în ochi cum fiul ei face un pas important în viață și își cere iubita în căsătorie.

„Voi fi soacră!”, a declarat bucuroasă, pentru Click! Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă” de la Kanal D. După opt ani de relație, fiul ei, Loren, a decis să o ia în căsătorie pe Ana-Maria Darie, colega de liceu și cea mai bună prietenă. Pentru asta, a avut nevoie de ajutorul mamei. „M-a rugat să îl ajută să aleagă inelul de logodnă și am mers cu el în magazin să-l cumpere. Credeam că o va cere de soție în vacanța pe care și-o programaseră la Barcelona, după Crăciun, dar s-a întâmplat înainte. Eram acasă, în Ajun, cu ei doi și cu mama Anei. La 12 noaptea, lângă brad, a pus marea întrebare. Am avut și eu emoții incredibile, odată cu el. Momentul a fost pe cât de simplu și de clasic, pe atât de emoționant. Nu a fost nimic grandios, în public, ci doar acasă, cu familia”, ne-a povestit Florentina Opriș.

Florentina Opriș: „O văd nu ca pe o noră, ci ca pe o fiică”

Loren și Ana se știu din clasa a IX-a, au fost colegi de clasă, anul acesta împlinesc amândoi 30 de ani, iar împreună sunt de 8-9 ani. Relația dintre „soacră” și „noră” a fost de la început una aparte. „Eu dintotdeauna mi-am dorit să am o fată. Am rămas însărcinată o singură dată, cu Loren. De când a apărut Ana în familie, simt că mi s-a îndeplinit visul, ea e ca și fiica mea. Ne potrivit în multe privințe, suntem pe aceeași lungime de undă... ea e delicată, atentă la detalii, o fată foarte bună”, spune cu mândrie Florentina.

De altfel, cele două lucrează împreună. De ani buni, Ana a fost angajată pe partea de vânzări și PR la firma de publicitate a Florentinei, acolo unde manager este chiar fiul. Mai mult, pentru că a văzut că se descurcă, prezentatoarea tv i-a dat o rubrică în propria emisiune de la Kanal D. „Ea se ocupă de Recomandarea săptămânii, unde aveam nevoie de o prezentatoare din generația tânără. Se descurcă de minune”.

Deocamdată, tinerii nu au stabilit data nunții. Probabil va fi în acest an, dacă situația pandemică o permite.

Mai multe