Aoleu! Roxana Vancea, sărut lesbi cu o prietenă

17 noiembrie 2015 17:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

La 25 de ani, Roxana Vancea știe să-și facă reclamă. Cu orice preț! Chiar dacă riscă să fie catalogată lesbiană. Focoasa iubită a lui Mihai Bendeac (32 de ani) s-a pozat de bună voie și nesilită de nimeni în timp ce se săruta pe buze cu o prietenă și a publicat imaginile pe contul personal de facebook.

Fotografiile s-au bucurat instantaneu de aprecierile prietenilor și fanilor vedetei care, între anii 2011 și 2013 a fost asistenta matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Sărutul dintre Vancea și o prietenă pe nume Iulia Elena Avasiloei a încins spiritele internauților, dar până vedeta nu va face declarații oficiale despre gestul ei nimeni nu va ști sigur dacă orientarea ei sexuală s-a schimbat între timp...

Imaginile sunt „fierbinți”

Fetele merg împreună la sală

Pasionată de sport, Roxana Vancea merge frecvent la sala de fitness. Acolo se întâlnește cu prietena de sărutat lesbi. Cele două au publicat în aceeași galerie foto cu imaginile de mai sus și această fotografie care le arată corpurile foarte bine lucrate la aparatele de forță.

Mai multe