Apariţie şoc! Răzvan Ciobanu a venit la club "călare" pe segway FOTO EXCLUSIV

17 august 2014 17:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Şi-a revenit complet după operaţia pe care a suferit-o în urmă cu mai bine de o lună la colecist! Răzvan Ciobanu şi-a reluat vechile obiceiuri şi a ieşit din nou la distracţie. Creatorul de modă şi-a făcut apariţia sâmbătă la un club de fiţe din staţiunea Mamaia. Designerul a apelat la un mijloc de transport cel puţin ciudat, având în vedere destinaţia aleasă de el.

A scăpat de durerile cumplite pe care le avea din cauza calculilor la vezica biliară, iar acum Răzvan Ciobanu pare mai în formă ca niciodată. Designerul a uimit pe toată lumea când a ajuns la club cu segway-ul. Designerul şi-a dat întâlnire cu câţiva prieteni în compania cărora s-a distrat.

În parcarea plină de maşini luxoase, fotoreporterii Click! l-au surprins pe designer cu mare chef de petrecere, urcat pe segway.

Intrarea lui Răzvan Ciobanu a fost comentată intens de cei prezenţi care au fost şocaţi când l-au văzut pe creatorul de modă urcat pe un astfel de vehicul. Asta nu i-a stricat cheful de distracţie, ci dimpotrivă. El a stat mult după miezul nopţii la club, iar la plecare a fost însoţit de pritenii cu care venise.   

Mai multe