Apariție surpriză în Las Fierbinți! Ai văzut-o în chiloți, dar nu și în această postură

16 noiembrie 2016 22:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

"Las Fierbinți" este serialul românesc ajuns la sezonul al zecelea, care a reușit să-și mențină audiența la cote înalte și să-i facă pe români să râdă în hohote. Chiar dacă doi oameni-cheie au renunțat la colaborare, producătorii reușesc să creeze surprize care să-i țină pe telespectatori în fața micilor ecrane.

Scenaristul Mimi Brănescu a fost, timp de cinci ani, "creierul" din spatele replicilor amuzante și pline de culoare ale actorilor. Acesta a decis să plece din cauză că munca pentru "Las Fierbinți" tindea spre a nu mai fi chiar o plăcere și a decis să pună punct acestei colaborări înainte de a-i răpi bucuria de a scrie pentru serial. Odată cu el a plecat și Mirela Oprișor, șoția sa în viața reală și interpreta personajului Aspirina.

Cu toate că două persoane importante și-au despărțit drumurile de cele ale restului colegilor, cei rămași în autenticul "Las Fierbinți" nu duc lipsă de idei. Mai nou, aceștia au avut parte de o apariție surpriză printre actorii de pe platourile de filmare, nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. Și nu doar în vizită, căci jurata de la "Românii au talent" va apărea într-un episod, după cum ea însăși a dezvăluit.

A publicat pe rețelele sociale o imagine de pe platoruile de filmare. Diva de la Monaco apare ca o tărăncuță mai altfel, în pas cu moda și iubitoare de brand-uri mari, dar și cu sânii siliconați la vedere. Fanii au întrebat-o dacă va apărea în serial, iar Mihaela nu s-a ascuns: "Dap", a spus Răduleasca.

Mai multe