Apelul disperat al Andreei Mantea i-a adus câinele pierdut înapoi

10 decembrie 2016 20:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Începutul de weekend a fost unul de coşmar pentru Andreea Mantea, care sâmbătă după-amiază şi-a pierdut câinele. Disperată, bruneta nu a mai stat pe gânduri şi a publicat rapid un anunţ pe Facebook, rugându-şi toţi cunoscuţii să o ajute şi să distribuie mesajul ei. Mobilizarea fanilor brunetei a dat roade şi în doar câteva ore vedeta Kanal d şi-a recuperat patrupedul.

Andreea Mantea răsuflă uşurată acum, dar sâmbătă după-amiază a simţit că-i fuge pământul de sub picioare. Bruneta şi-a pierdut câinele şi a fost foarte afectată. Ca să-l găsească, vedeta a anunţat că oferă recompensă şi a făcut un apel disperat pe pagina ei de socializare.

''L-am pierdut pe Stinky. Ultima dată a fost vazut undeva pe Drumul Fermei în Popeşti-Leordeni. Îi rog pe cei din zonă sa mă ajute! Vă rog ajutaţi-mă! Este foarte blând, jucăauş şi nu muşcă! Dacă auziţi ceva sau dacă îl vedeţi, vă rog sunaţi la 072*******.( Nu este numărul meu, aşa că vă rog nu mai sunaţi pentru alte probleme sau să faceţi glume) Ofer recompensă! Vă rog ajutati-mă!" a scris Andreea Mantea pe Facebook, în dreptul imaginii cu câinele. La scurt timp, prezentatoarea a anunţat fericită că şi-a recuperat patrupedul. "L-am găsit!!! Mulţumesc din suflet celor care au dat share!!! Vă mulţumesc din tot sufletul!", a completat bruneta. 

Mai multe