Apelul lui Dan Teodorescu de la Taxi a dat roade. Mama lui e mai bine

23 iunie 2016 22:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Acum câteva zile, Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, făcea un apel disperat pe Internat, în încercarea de a-și salva mama, care se afla la Terapie Intensivă, în stare critică. Avea mare nevoie de sânge, căci făcea zilnic transfuzii, iar grupa de sânge pe care femeia o are, B3 negativ, este una foarte rară.

Lupta artistului a dat roade, iar la apel au răspuns multe persoane, motiv pentru care veștile care vin de la Spitalul Floreasca sunt bune. Mama a depășit starea critică, iar Dan Teodorescu a ținut să le mulțumească tuturor tot prin intermediul rețelei de socializare care a devenit canalul lui de transmitere a mesajelor.

"Mama nu mai e la terapie intensivă, e mult mai bine, nu mai pierde sânge, slavă Domnului! Le sunt profund recunoscător tuturor celor care au donat, le mulțumesc mult celor care au încercat, dar n-au reuşit, celor care ne-au ajutat, celor care ne-au încurajat, celor care au fost alături de noi. Vă mulțumesc din suflet, oameni buni!", a scris cântărețul pe Facebook, joi seară, 23 iunie.

Mai multe