Arde Internetul! Lora şi-a luat costume de baie minuscule în Maldive!

13 ianuarie 2017 18:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noi îngheţăm de frig la Bucureşti şi nu ne vedem de nămeţi, ele stau cu burta la soare, în insule exotice. Uite ce vedete sexy s-au dezgolit în vacanţe!

Fanii Lorei abia aşteptau vacanţa de iarnă a solistei, pentru că în destinaţia aleasă nu-şi au rostul prea multe haine. Lora (34 de ani) a ajuns în Maldive, Paradisul de la Oceanul Indian, însoţită de iubitul ei, impresarul Ionuţ Ghenu, şi a pus deja pe Facebook şi pe Instagram fotografii sexy, în costume de baie.

Concurenţă serioasă îi face şi Elena Ionescu, ex-Mandinga, care a ales Thailanda pentru vacanţa de început de an. Voluptuoasa solistă arată senzaţional în costum de baie. Tot în Thailanda a mers şi Laura Cosoi (35 de ani), alături de soţul Cosmin Curticăpean, acesta pozându-şi soţia non stop, ca pe un adevărat fotomodel.

Deunăzi s-a întors din escapada exotică din Zanzibar şi Lidia Buble (23 de ani), care însă mai mult s-a pupat cu iubitul Răzvan Simion decât să se pozeze la plajă. Totuşi, a lăsat ceva sexy la vedere şi pentru fani.

Şi colega lui Răzvan de la "Neatza" (Antena 1), Flavia Mihăşan (31 de ani), a revenit la frig după o vacanţă în Thailanda, unde a stat, spre încântarea noastră, mai mult în bikini şi sutien. Flavia s-a relaxat alături de iubitul ei, actorul Alexandru Ion (29 de ani).

Mai multe