Are 10 fraţi şi 21 de nepoţi! Ce artistă din România provine dintr-o familie numeroasă

29 iulie 2014 19:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cunoscută pentru hiturile ''Kamelia'' şi ''Noi simţim la fel'', scoase în colaborare cu Adi Sînă, Lidia Buble face paşi repezi spre o carieră de succes.

Artista a fost invitată la ''Trăieşte-ţi viaţa'', alături de Cabral şi Laura Cosoi, unde a avut ocazia să cânte lângă fanii de pe plajă. Blondina a declarat că nu se aştepta ca piesele sale să devină atât de cunoscute, într-un timp atât de scurt. '' Sunt foarte mulţumită şi încântată că publicul a votat şi apreciat munca mea. Faptul că am avut oportunitatea de a lucra cu Adi Sînă şi să devină managerul meu, nu poate decât să mă bucure,'' a mai precizat Lidia.

Pentru a pune punct speculaţiilor din presă, conform cărora ar avea vreo legătură de sânge cu Michael Buble, solista a dezvăluit că ''Buble'' este numele real din acte şi că este foarte românesc. Cântăreaţa a mai declarat că îi plac foarte mult copiii, deoarece provine dintr-o familie cu foarte mulţi membri. ''Am 10 fraţi şi 21 de nepoţi. Eu sunt a opta dintre fraţi. Cel mai mare are 37 de ani. Cel de-al 22-lea nepoţel este pe drum.''

Mai multe