Are 40 de ani, dar arată fabulos! Crina Abrudan a încins plajele din Dubai

7 februarie 2018 13:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mai bine de patru ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune. În 2017, blondina a intrat în rândul femeilor măritate, iar apariţiile ei s-au rărit.

Din fericire, Crina este activă pe contul de Instagram, acolo unde postează zilnic fotografii din vacanţă. Şi ce fotografii!

Nevasta fostului fotbalist Gabi Popescu arată incredibil de bine, deşi în ianuarie a suflat peste 40 de lumânări. Crina se află de aproape trei săptămâni în însoritul Dubai, care se pare că a devenit destinaţia ei preferată de vacanţă.

La cum arată, mulţi ar spune că doarme în sala de forţă. Culmea e că fosta prezentatoare de la Antena 1 a declarat în nenumărate interviuri că nu-i place să facă sport.

Crina se pozează pe plajele din Dubai în cele mai minuscule costume de baie. Bronzul uniform al Crinei contrastează perfect cu părul blond, iar imaginile postate pe contul de socializare adună sute de aprecieri. Picioare interminabile, sâni fermi, abdomen tonifiat şi fund de braziliancă…Crina le are pe toate!

S-a căsătorit cu Gabi Popescu după 10 ani de relaţie

După o relaţie de aproape 10 ani, Crina Abrudan s-a căsătorit cu fotbalistul Gabi Popescu. Nunta a avut loc în iulie 2017 şi a fost una fastuoasă. Fosta ştiristă de la Antena 1 a petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi.

Cei doi miri s-au bucurat de un tort cu patru etaje decorat cu flori naturale. Blonda a optat pentru o creaţie a designerului israelian Galia Lahav, pentru care a făcut special un drum la Tel Aviv. Deplasarea a meritat tot efortul, căci Crina Abrudan a fost superbă în seara nunţii ei.

Mai multe