Are burtică sau e de vină compleul? Cum a apărut Andra în ultimul videoclip

23 mai 2016 16:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Multe ţinute, ore întregi de filmări, retuşuri ale machiajului şi emoţii constructive. Aşa a filmat Andra ultimul ei videoclip la piesa pe care o cântă alături de David Bisbal. Ceva i-a scăpat, însă artistei, dar şi armatei de stililşi care are grijă de imaginea ei impecabilă. Solista a lăsat impresia că a rămas burtică, deşi au trecut zece luni de la naşterea fetiţei sale, Eva, sau vestimentaţia aleasă nu a fost exact cea mai bună variantă pentru silueta ei.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi, iar melodiile sale urcă repede în top. În topul artiştilor este şi solista, care şi-a cucerit fanii prin simplitatea ei, dar şi prin felul în care se îmbracă. Cântăreaţa nu a abordat ţinute sexy, decoltate sau prea scurte, iar în ultimul ei videoclip, apare, la un moment dat, într-un compleu înflorat.

Deşi ţinuta este veselă, nu i se potriveşte siluetei artistei. În această piesă vestimentară, Andra pare că a rămas cu burtică. Artista a născut prin cezariană în urmă cu zece luni şi părea că şi-a revenit după ce a devenit pentru a doua oară mămică. Această ţinută vine parcă să o contrazică şi să o mai trimită la sala de fitness.   

Mai multe