Are trei fete acasă şi vrea şi un băieţel! Mihai Gruia, ex-Akcent, şi-a mărit familia

23 septembrie 2014 14:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are o familie frumoasă, iar minunea s-a întâmplat în mai puţin de un an. În urmă cu trei luni, soţia sa Laura dădea naştere primului lor copil, o fetiţă de nota zece. Recent, artistul s-a hotărât să adopte o fetiţă de la orfelinat, care l-a cucerit cu chipul ei.

Totul s-a schimbat în viaţa lor de când a apărut Natalia, fetiţa lor în vârstă de trei luni. La scurt timp, cei doi soţi, Laura şi Mihai Gruia, şi-au dorit să-i ofere unui copil de la orfelinat o familie şi au luat-o la ei acasă pentru a o adopta pe Ana, în vârstă de doi ani şi jumătate. 

"Într-una din zilele în care am fost la copii la orfelinate, am văzut-o pe ea şi ne-am lipit, avea un an şi două luni", a povestit Laura pentru Ok! Magazine.

Şi Mihai a fost cucerit de copilă, mai ales că s-a văzut pe el când era de vârsta Anei. "Când eram mic, eram negru şi aveam părul lung. Toţi la bloc îmi ziceau Mowgli. Şi când am vă­zut-o pe ea, prima oară, cei care au avut grijă de ea aşa ne-au prezentat-o: ea este Mowgli. Mi s-a făcut pielea de găină şi am zis: e Mowgli? Atunci trebuie să fie a noastră!", a spus artistul într-un interviu acordat Ok! Magazine.

Cei doi soţi nu au putut să se rezume doar la vizite, aşa că la un an de la prima întâlnire au făcut demersurile pentru a o adopta. 

"Am vizitat-o din ce în ce mai des, o mai sco­team in oraş, până ne-am decis într-o zi – bine, ţi-am zis că noi aveam grijă de mai mulţi copii. Mergeam prin parc, ne jucam, cumpăram hăinuţe. Ştii ce e dureros? Nu există copii care să nu fie inteligenţi. Toţi au potenţial. Iar asta am observat-o cu ajutorul Anei: cât timp un copil e într-un mediu stabil, cu o familie echilibrată care compen­sează ce i-a lipsit în timpul petrecut în orfelinat şi-i oferă acces la informaţie, el se dezvoltă şi recuperează incredibil de rapid. Suntem fascinaţi de evoluţia Anei, e foarte veselă şi sociabilă, foarte sufletistă. Vreau să-ţi zic că, la cererea ei, am mai adoptat doi câini, pe lângă cei doi pe care îi avem în curte", a spus Laura pentru aceeaşi sursă. 

Mihai Gruia a explicat că fetiţa este încredinţată familiei lui în vederea adopţiei, însă procesul în sine va mai duira câteva luni. Deşi este foarte ocupat, îşi dozează energia şi timpul pentru a fi util acasă, familiei sale pe care o vede în scurt timp şi mai mare. "Mi-am dorit să fie şi un băiat în familie, să ducă nu­mele mai departe, dar rezolvăm! Să crească ele un pic. Dacă ne ajută Dumnezeu să fie la fel de bine totul, cu siguranţă o să mai fie un copil şi sunt sigur c-o să fie băiat!", a mai spus solistul trupei Two pentru Ok! Magazine.

Mai multe