Are un abdomen plat, dar tot se simte grasă! Cum arată Bianca la o lună după ce a născut

23 octombrie 2016 12:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu a devenit mămică în urmă cu aproape o lună şi a dat fuga la sala de sport. Deşi a născut prin cezariană, vedeta nu şi-a neglijat silueta şi a început să facă exerciţii uşoare pentru a-şi recăpăta formele de altă dată. Blonda a publicat un videoclip cu noul ei abdomen după naştere şi şi-a uimit admiratorii cărora nu le-a venit să creadă că proaspăta mămică arată atât de bine.

Bianca Drăguşanu este obsedată de siluetă şi nici măcar faptul că abia a născut nu a împiedicat-o să ajungă la sală. Vedeta a recurs la tot felul de tratamente corporale imediat după naştere, iar acum deja a reînceput să facă exerciţii fizice. Deşi nici nu se vede că a născut, Bianca Drăguşanu se plânge pe reţeaua de socializare că se simte rotunjoară.

"Azi mă simt grasă. Am aproape o lună de când am născut-o pe Sofia, îngerul meu, și azi mi-am început exercițiile de sport. Deci am revenit la normal", a scris vedeta la descrierea unui clip cu abdomenul ei. Chiar dacă fanii nu au văzut că Bianca ar avea nevoie de exerciţii de fitness, ea a subliniat că imediat după operaţie, medicul i-a dat voie să facă exercitii de recuperare foarte uşoare pentru anumite grupe de muşchi şi să le evită pe cele care implică abdomenul.  

Bianca Drăguşanu a născut o fetiţă la 26 septembrie. Vedeta a fost internată la o maternitate privată şi l-a avut alături în permanenţă pe iubitul ei, Victor Slav. 

Mai multe