Aris de la «Vocea României» a fost invitată la o nuntă în Nigeria: “A fost o experienţă interesantă"

8 ianuarie 2021 8:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aris sau Larisa Mirabela Ciortan, pe numele ei adevărat, fostă concurentă la “Vocea României”, a fost de Sărbători în Nigeria, unde a avut ocazia să participe la o nuntă cu tradiţii.

“A fost o experienţă interesantă, mai ales că am făcut parte din „alaiul” miresei. În Nigeria, se face şi o nuntă tradiţională, însă unele cupluri aleg să facă şi nunta clasică unde mireasa poartă rochia albă. Aşa a fost şi în cazul nunţii la care am participat. De dimineaţă a avut loc nunta tradiţională, unde toată lumea a purtat îmbrăcăminte tradiţională colorată, inclusiv eu." 

"Pentru prima dată am purtat pe cap gelé (ghele), un fel de eşarfă ­dintr-un material tare pe care o persoană care se ocupă special cu aşa ceva mi-a legat-o. E nevoie de multă îndemânare pentru a lega gelé pe cap. După nunta tradiţională, a avut loc nunta clasică, unde toată lumea a venit îmbrăcată elegant. A fost ca în filmele americane, unde pastorul a ţinut o predică, urmată de jurămintele mirilor şi sărutul de final. S-a continuat cu petrecerea de seară unde am cântat 2 melodii special pentru miri”, ne-a povestit ea.  

Mai multe