Aris Negoiță, «Mowgli» de la «Românii au talent», a primit Golden Buzz de la Smiley și Bartoș

12 aprilie 2019 23:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moment de dans inedit pe scena de la Românii au talent! La doar 8 ani, Aris Negoiță i-a uimit pe jurați cu momentul lui de dans și a reușit să îi determine pe prezentatorii emisiunii, Pavel Bartoș și Smiley, să apese Golden Buzz-ul care l-a trimis direct în semifinale. Iată cine este tânărul talentat!

Aris Negoiță a ridicat în picioare juriul de la Românii au talent, iar Mihai Petre s-a declarat impresionat de prestația lui scenică, plină de energie și expresivitate. Micuțul de doar 8 ani, reușind să cucerească nu numai publicul, ci și prezentatorii emisiunii Pavel Bartoș și Smiley care au decis de comun acrod să apese butonul Golden Buzz.

„M-ai bucurat cu mșcările tale. E clar că e pentru tine scena. M-am bucurat ce au făcut băieții pentru tine”, a spus Andra.

Momentul în care confetti-urile au căzut pe scenă, Aris a izbucnit în lacrimi, emoționându-i și mai mult pe jurați și pe telespectatori. Încă de când a urcat pe scenă, micuțul dansator a dovedit că își stăpânește foarte bine emoțiile și că abia aștepta să înceapă numărul de dans. Energia sa a fost un debordantă, iar marea surpriză a venit în momentul în care Aris și-a dat jos maioul. Acest gest, a stârnit ovațiile publicului. Datorită părului lung și creț, jurații l-au comparat pe băiețel cu Mowgli din celebra poveste Cartea Junglei.

”Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm ca oamenii să-l ducă măcar până-n finală”, a spus Smiley.

Cine este Aris Negoiță, Mowgli de la Româniii au talent

Aris Claudiu Gabriel Negoiță are 8 ani și a început cursurile de dans la 5 ani. Nimeni din familia lui nu dansează: mama este consultant wellness, iar tatăl, wellness coach și antrenor personal, trainer fitness și autoapărare.

În prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică. 

Aris a fost într-o tabără, cea mai tare din Europa - FAIR PLAY DANCE - unde a câștigat toate cursurile, gratuit, pentru următorul an. 

Într-un interviu acordat protv.ro, mama lui Aris a mărturisit că a fost extrem de impresionată când băiatul ei a luat Golden Buzz-ul. ”Cred că m-am simțit ca atunci când am născut. Nu mai știu nimic din ce era în jurul meu, știu doar că eram foarte conectată cu el. Am simțit o bucurie imensă, mai ales pentru el, că-i știu munca, știu cât s-a chinuit și cât de mult și-a dorit. Mereu spunea: ”Dacă iau Golden Buzz-ul?” Noi l-am motivat, l-am încurajat și el a început să plângă când a văzut că a luat Golden Buzz-ul”.

Visul lui Aris s-a împlinit, mai ales că își dorea să primească butonul auriu de la Pavel și Smiley. ”El se mai gândea și la Mihai Petre, că el e pe zona dansului”.

Toată lumea a remarcat părul superb al lui Aris, iar de ”vină” pentru coafura puștiului este Smiley. ”Smiley este preferatul lui. Și-a lăsat părul lung ca el. El, când era mititel, îi spunea lui Smiley ”Maitli”. Și-a lăsat părul lung de la cinci-șase ani, dar el zicea: Vreau să mă tund ca ”Maitli”.

Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, sezonul 9, Aris Negoiță spune că i-ar plăcea să aibă propria lui cameră. 

”Își dorește o cameră a lui, cu un pat pe care l-a văzut pe Internet, cu tobogan, să se dea jos din pat pe toboganul acela, să avem o casă a noastră. La ora actuală, noi stăm toți în aceeași cameră. Mai departe, își dorește foarte mult să ajungă în Los Angeles, pentru că acolo e spuma dansului, să spun așa, acolo sunt cei mai buni coregrafi, acolo sunt cele mai bune cursuri de dans, și vrea să ajungă acolo, să se pregătească”. 

Mai multe