Aroganţa lui Leo de la Strehaia! Fiul lui întoarce banii cu lopata

21 noiembrie 2015 11:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aşchia nu sare departe de trunchi! Fiul lui Leo de la Strehaia s-a săturat de numărat bani zilele acestea. Alin a dat lovitura la pariuri. A jucat 300 de lei şi s-a îmbogăţit peste noapte.

A început petrecerea la Strehaia. Fiul lui Leo de la Strehaia se joacă cu banii, aşa cum a învăţat de la tatăl său. Alin are 20 de ani şi ca orice tânăr îşi doreşte să spargă banii prin cluburi şi pe distracţie. Zilele trecute, tânărul a jucat la pariuri sportive.

A pus mai multe bilete, toate în valoare de 300 de lei. Mare i-a fost uimirea când a văzut că a ieşit câştigător.

"Alin joacă în fiecare săptămână. A luat «microbul» de la Leo, dar el se dovedeşte mai norocos decât tatal lui. A pus mâna pe două miliarde. În minutul 96, una dintre echipe a dat gol şi l-a făcut câştigător. E foarte fericit", ne-a povestit un apropiat din anturajul lui Alin.

Alin, fiul cel mare al lui Leo, a apărut în presă în 2009, atunci când avea 15 ani, iar celebrul său tată i-a organizat o logodnă ţigănească adevărată, care a durat trei zile şi trei nopţi. De atunci, tânărul a reuşit să atragă atenţia asupra lui de mai multe ori. A moştenit de la tatăl său nu doar pasiunea de a juca la pariuri, dar şi de a se juca cu banii şi a-i cheltui cu domnişoare apetisante. 

Mai multe