Artificiul la care a apelat Roxana Vancea pentru o schimbare spectaculoasă de look

21 noiembrie 2016 14:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Vancea arată trăsnet la corp după ce a asudat noapte şi zi în sala de fitness, ba chiar a renunţat la televiziune pentru a fi antrenor de fitness. Deşi multe femei o invidiază, şatena este încă nemulţumită de aspectul ei. Fosta vecină de la "Neatza" este mereu tentată să apeleze la diferite trucuri pentru a-şi schimba look-ul.

Dacă ar putea să schimbe ceva la ea din punct de vedere fizic, Roxana Vancea nu ar sta pe gânduri atunci când vinde vorba de culoarea ochilor. Dar cum o operaţie estetică de acest fel nu există, vedeta recurge la gesturi minim invazive pentru a-şi satisface capriciile. Şatena este o clientă fidelă a magazinelor în care se comercializează lentile de contact colorate. Nu de puţine ori, Roxana şi-a schimbat ochii negri cu lentile verzi sau albaste, aşa cum a apărut recent.    "Mama mea are ochii superbi, albaștrii! Eu am ochii negri și mi-aș dori să fie albaștri! În rest nu aș schimba nimic la mine!", spunea Roxana Vancea în trecut. 

Şatena a devenit cunoscută în postura de asistentă tv, pe vremea când juca rolul de "vecină" la "Neatza cu Răzvan și Dani", dar a hotărât să lase în urmă lumea televiziunii și să se dedice sportului. Pasiunea ei s-a transformat în job, căci Roxana lucrează ca instructor de fitness la o sală din București.

Mai multe