Artist celebru, la un pas să fie operat de chirurgul fals cu opt clase

7 februarie 2019 17:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântărețul român de cumbia Radhu a scăpat în ultimul moment de chirurgul fals Matteo Politi, alias Matthew Mode, care a operat în mai multe clinici private din România. Radhu a apelat inițial la Matteo Politi pentru o operație estetică la urechi, dar s-a răzgândit și a s-a lăsat pe mâinile lui Călin Doboș.

Artistul Radhu, singurul român celebru la Televisa, care cântă cu sora Thaliei, Laura Zapata, a venit în România pentru o operație estetică. Radhu a ales să se lase pe mâna specialiștilor din țară pentru că are mai multă încredere în medicina românească decât în cea latino-americană.

Radhu: „Matteo Politi, alias Matthew Mode, nu-mi inspira încredere”

Radhu dorea să-şi facă o otoplastie (remodelarea urchilor). Cântărețul a primit, de la mai mulți prieteni și vedete de la noi, câteva recomandări pentru medici esteticieni, printre care şi chirurgul fals Matteo Politi, alias Matthew Mode.

De ce n-a vrut Radhu să se lase pe mâinile italianului pentru a-şi remodela urechile? „O prietenă mi-a sugerat să merg la acest medic, însă mie nu mi-a inspirat încredere. Nu l-am cunoscut, am căutat informații despre el, dar când l-am văzut în imagini, ceva mi-a zis să nu aleg să mă operez la el. Nu-mi inspira încredere, cum am zis. Ulterior, am discutat cu o altă amică şi mi l-a recomandat pe domnul doctor Călin Doboş, care mi-a explicat în ce constă intervenţia cu lux de amănunte şi cu profesionalism. Nici nu am stat pe gânduri şi l-am lăsat să îmi opereze urechile. Mi-a schimbat fizionomia şi arăt cum nici nu am visat. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu am devenit victima unui impostor”, a declarat Radhu pentru Click.ro.

Radhu: „Operaţia a fost o provocare, deja mi-am scos firele”

Solistul şi-a operat urechile pentru că avea o problemă cu forma lor încă din primii ani de viață. „Am avut un complex de când eram copil. Nu am fost bătaia joc a colegilor pentru că eu purtam părul peste urechi. Acum, în Mexic, trebuie să am părul prins, pentru eu cânt muzică de mariachi şi trebuie să mă adaptez portului. Operaţia a fost o provocare. Nu am simţit nimic, totul a decurs foarte bine și deja mi-am scos firele”, a povestit Radhu la o emisiune TV.

Citește și:

Chirurgul cu 8 clase făcea sprâncene din păr pubian. Avea două nume false

Ce avocat controversat încearcă să-l scape de închisoare pe chirurgul fals

Mai multe