Așa arată casa în care Denisa Manelista voia să-şi facă o familie!

31 iulie 2018 16:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

A muncit de mică, a sperat că o să aibă o familie frumoasă, însă visurile Denisei Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, s-au spulberat brusc la numai 27 de ani, când a fost răpusă de un cancer hepatic.

Tânăra solistă s-a stins pe 23 iulie 2017 şi a fost înmormântată în comuna natală, Ştefăneşti-Vâlcea, acolo unde dorea să locuiască alături de iubitul ei şi de copiii pe care şi-i doreau enorm. Denisa a lăsat în urmă o avere frumuşică: un apartament în Capitală, o mașină de lux și o casă în construcție, în Ștefănești, pe care mama ei, Geta Dovleac, a decis să o termine de ridicat, pentru a împlini astfel visul fiicei.

Reporterul Click! a fost la faţa locului şi vă prezintă imagini în exclusivitate cu vila Denisei. Din câte se vede, femeia a construit și al doilea nivel, dar a pus și acoperișul. “Bănuiesc că vrea să se mute Geta acolo, de face casa în continuare. Merg repede lucrările”, a declarat un apropiat al familiei pentru Click! În urmă cu aproximativ două săptămâni, cei doi părinți îndoliați i-au făcut pomană de un an fiicei lor.

Mai multe