Așa arată dragostea adevărată! Părinţii Oanei Sârbu sunt împreună de 69 de ani

3 februarie 2019 21:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vizitele la părinți o impresionează pe Oana Sârbu (50 de ani) până la lacrimi și mereu se desprinde cu greu din brațele lor.

 „Am stat o oră și jumătate să mă mângâie mama (86 de ani) pe mână. Mama n-are nici un rid, nici pe frunte, nici pe obraji, am privit-o mai atent ca oricând. Am stat să mă-ntrebe din când în când ce fac de am mâinile așa de catifelate și unde e Alex (fiul artistei – n.r.). Doar am stat cu ei în bucătărie: n-am mai cumpărat nimic, n-am mai dereticat, nu i-am mai certat... Am ascultat, zâmbit, lăcrimat (în mine), privit, am încercat să-mi amintesc tot felul de lucruri atât de îndepărtate. Oricum, mă trezesc și mă culc cu copilăria alături de ei, în gând și în suflet. Ca să-mi treacă sentimentul că îi văd tot mai micuți de la zi la zi. Mama și tata (84 de ani) sunt împreună de la 17 ani (de 69 de ani – n.r.). Ciudat sentiment. Tata: «Mă suni când ajungi acasă, da?». Of, toate simțurile se pierd, doar emoția puternică, nu. Aș mai fi stat cu ei. I-aș fi băgat în mine, să-i port într-un buzunar peste tot”, le-a spus vedeta fanilor. 

Oana Sîrbu, pe aceeaşi scenă cu tatăl ei!

Pe Oana Sîrbu o cunoaşte o ţară întreagă, însă nu şi la braţul tatălui ei, actor de revistă la Teatrul Constantin Tănase. În 2015, cântăreaţa a apărut la emisiunea "Te cunosc de undeva, alături de părintele său", într-un moment artistic de excepţie. Oana Sârbu a intrat în pielea personajului Gică Petrescu, iar în momentul în care a păşit pe scenă, acolo se afla deja tatăl ei, Romulus. Părintele artistei l-a interpretat pe Romică. Momentul a fost cu atât mai incitant, cu cât telespectatorii au mai rar ocazia să o vadă pe vedetă alături de tatăl ei.

Mai multe