Așa ceva n-ați mai văzut! Milionarul acesta român își ține mașina în casă
Are bani de-i întoarce cu lopata, astfel că-și permite să facă și aroganțe. Lui Nicolae Sota i-a venit ideea să nu-și țină mașina în garaj, ci direct în casă. Doar geamurile o despart de living.
Milionarul Nicolae Sota (64 de ani) își ține autoturismul în sufragerie. Vorbim despre un BMW Z8 care are numărul personalizat: IF-08-ZET.
Mașina este de fițe, o decapotabilă de culoare neagră după care n-ai cum să nu întorci capul când o vezi pe stradă.
Costă 350.000 de euro, prinde 100km/h în 4,7 secunde și o au doar 5.000 de oameni în toată lumea. Practic, bolidul sport stă mai tot timpul ca într-o vitrină de showroom.
Fotografia a fost postată astă vară chiar de către celebrul afacerist pe o rețea de socializare, odată cu alte poze din locuință care te lasă cu gura căscată.
Are o vilă ca-n filme
Nicoale Sota locuiește lângă Capitală într-o vilă ca-n filme. Are piscină, în fața căreia se află amenajat un studio foto în aer liber, bucătărie utilată în stil italian, dormitor cu sistem de sunet în stil vintage, după cum l-a descris chiar Sota, dar și un cinematograf.
Fotografiile au fost preluate rapid de un site din Republica Moldova.
E căsătorit cu frumoasa Natalia Barbu
Presa de dincolo de Prut este în permanență cu ochii pe familia Sota, după ce afaceristul s-a căsătorit în 2011 cu frumoasa cântăreață Natalia Barbu (37 de ani).
Moldoveanca i-a furat rapid inima bărbatului, cu care l-a scurt timp a făcut un copil. Pe Victoraș, în vârstă acum de 5 ani.
Tot presa moldovenască vorbește despre faptul că superba artistă ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil. Se pare că cei doi au un mariaj fericit, iar el nu se sfiește să declare în public că-și iubește nespus soția.
Natalia este cea care conduce bijuteria pe patru roți, care stă în sufragerie ca un veritabil bibelou.
Face bani din țevi uzate
Potrivit Forbes, averea lui Nicolae Sota se ridica, în 2011, la 7 milioane de euro. Omul face bani din scoaterea țevilor uzate din pământ, pe care le vinde în America, unde sunt utilizate la protecţia fibrelor optice.
Companii precum Petrom, Conpet sau Transgaz dezafectează frecvent astfel de ţevi, pentru care organizează licitaţii.