Așa nu l-ai mai văzut! Sorin Bontea a dansat după ce a câștigat proba la „Chefi la cuțite”

8 noiembrie 2016 9:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoții mari, luni seară (7 noiembrie), în emisiunea „Chefi la Cuțite”, difuzată pe Antena 1. Cuvântul de ordine a fost nunta. Doamne și domnișoare, care fie sunt proaspăt căsătorite, fie în pline pregătiri de nuntă, au decis soarta concurenților la ultima probă a confruntărilor. După ce au fustat farfuriile de nuntă pregătite de fiecare echipă, ele au jurizat și au decis că echipa roșie, condusă de chef Sorin Bonta, este cea care a gătit cele mai gustoase preparate.

Cuvântul de ordine luni seara la „Chefi la cuțite” a fost nunta. Fiecare echip a avăt de pregătit o farfurie de degustare care să cuprindă câte puțin di fiecare preparat pe care l-ar găti pentru o nuntă. Echipa roșie, condusă de Sorin Bontea, a fost cea care a câștigat această probă. Spre deliciul telespectatorilor, Sorin Bontea a dansat și a cântat melodia „Can't touch this” alături de echipa lui.

„S-o ce? Sorin!”, a exclamat chef Bontea după ce a câștigat proba.

Astfel, echipa neagră intră din nou la duel, alături de cea argintie. Chef Scărlătescu sau chef Dumitrescu riscă să piardă un membru din echipa lor. 

Mai multe