Ascundeţi copiii! Mihai Trăistariu s-a făcut strigoi

5 iulie 2016 20:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

În februarie a stârnit controverse cu videoclipul piesei de Eurovision, “Paradisio”, în care avea rol de extraterestru, iar acum loveşte din nou!

Mihai Trăistariu (39 de ani) s-a făcut strigoi pentru cel mai nou proiect muzical, „Zombie love”, cu care şi-a şocat fanii ieri, când a avut loc lansarea oficială. Piesa a fost realizată de Dumi Pădure, Mihai Traistariu şi  Robby G. “Pentru acest videoclip, în care mă transform într-un zombie, am stat la machiaj în jur de trei ore. Am vrut să fie o poveste horror, de dragoste. Machiajul este realizat de o firmă din Bucureşti. În videoclip o veţi vedea pe Monica Ene, ex-Angels, ea e partenera mea”, ne-a povestit Mihai Trăistrariu. Solistul a mai scris pe un profil de socializare că videoclipul trebuia lansat pe 15 iulie, însă nu a mai avut răbdare şi “l-a aruncat” marți (5 iulie) pe piaţă. 

Adrian Enache se crede «regele munţilor»

Pentru cel mai nou videoclip al său, lansat pe 4 iulie, Adrian Enache (50 de ani) a dat o fugă la munte, în zonele Predeal, Bran şi Poiana Braşov. La filmări s-a simţit în elementul lui, a ridicat braţele spre cer, cocoţat pe o piatră, de parcă ar fi regele munţilor. “«I believe» este prima piesă compusă de mine, drept pentru care am înscris-o şi la Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Este cadoul pe care mi l-am făcut de ziua mea, pentru că filmările au avut loc atunci, pe 12 iunie”, spune Adrian Enache, care cântă hip-hop pentru prima oară.

Mai multe