Asia Express 2019. Jojo se răsfaţă la salon după coşmarul din India

17 martie 2019 19:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Probele chinuitoare de la reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1) i-au întins lui Jojo (37 de ani) nervii la maximum. Revenită în ţară după două luni în condiţii mizere, ea a povestit că a trăit un coşmar de care acum încearcă să uite stând cu orele la tratamente de înfrumuseţare.

Vedeta a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! relaxându-se la un salon de înfrumuseţare din Otopeni. După cursa infernală în care nici măcar soţul şi coechipierul ei, actorul Paul Ipate (34 de ani), nu a reuşit să o salveze de stres, Jojo părea că în sfârşit se simte în largul ei. Actriţa s-a ocupat de pedichiură după zile în şir de mers prin Asia în pantofi sport şi chiar desculţă, pe nisip încins. Cu degetele bandajate în staniol, şi-a aşteptat rândul la pedichiură cuibărită pe o canapea şi cu privirea în telefon, semn că lui Jojo i-a lipsit foarte mult pe durata filmărilor şi telefonul mobil la care nu a avut acces în timpul reality-show-ului.

În ciuda experienţelor extreme relatate pe larg de alte vedete care s-au aventurat înaintea ei la „Asia Express”, Jojo a fost convinsă că va participa la o călătorie spirituală iniţiatică. Filmările au fost însă mult mai dure decât s-ar fi aşteptat. Actriţa şi soţul ei au trecut de la agonie la extaz, au plâns şi au râs, şi-au făcut declaraţii de dragoste şi au stabilit să aibă al doilea copil împreună. Jojo are un fiu, Achim (7 ani şi jumătate), din primul mariaj şi o fetiţă, Zora (2 ani), cu actualul soţ.

Chiar dacă şi-a blestemat zilele în timpul filmărilor, Jojo a recunoscut că a trăit şi clipe frumoase. Totuşi, în timpul probei în care Jojo şi Paul trebuiau să calce hainele localnicilor, a făcut o criză de nervi. După experienţa „Asia Express”, cel mai probabil Jojo se va gândi de două ori înainte să zică „Da!” unui alt reality-show care să o smulgă din civilizaţie pentru a se supune de bunăvoie unor filmări în care e chinuită şi comentată pentru o audienţă cât mai mare.

Mai multe