ASIA EXPRESS sezonul 4. Ce a pățit Irina Fodor la sosirea în Turcia: "Gina, pentru asta nu m-ai pregătit"

23 mai 2021 21:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surpriză pentru Irina Fodor încă din prima zi la Asia Express. Prezentatoarea a ajuns în Turcia, acolo unde au și început filmările pentru sezonul 4 “Asia Express-Drumul Împăraților”.

Așa cum de altfel a și fost avertizată de Gina Pistol, înainte de plecare, Irina Fodor a avut parte de o experiență mai puțin plăcută. Vedeta s-a trezit cu o inundație în baia din camera de hotel unde a fost cazată în Turcia, datorată vecinului de deasupra. “Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva?! Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă? Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel? Cred că trebuie să mă mut!”, a spus Irina Fodor, într-un InstaStory, în care a filmat picăturile ce curgeau din tavan.

Irina i-a trimis un mesaj și Ginei Pistol, care i-a transmis soției lui Fodor înainte de plecare s-o țină la curent cu tot ce se întâmplă la Asia Express. “Pentru situații din astea nu m-ați pregătit!”, i-a scris Irina Ginei Pistol, în același Instastory.

Irina Fodor a postat și primele imagini de la Asia Express. La prima probă din competiție, vedeta a purtat o rochie roșie, deosebită, specifică portului tradițional al Turciei. “Azi am fost tratată ca o prințesă. E și normal, doar suntem pe Drumul Împăraților!”, a scris Irina Fodor, în dreptul imaginii cu ținuta ei.

Citește și:

Asia Express sezonul 4. Părinții Alexandrei Ungureanu, diagnosticați cu cancer, simultan. Solista și-a salvat mama, dar și-a pierdut tatăl

Vedetele au plecat la "Asia Express". Adriana Trandafir poartă cu ea o dureroasă poveste de viață legată de fiul ei

Mai multe