Asistenta de la «Neatza cu Răzvan şi Dani» are tatuaje pe tot corpul

26 noiembrie 2019 8:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ramona Olaru a dovedit că are un simţ dezvoltat al umorului aşa că nu i-a fost greu să intre în echipa de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" de la Antena 1. Ea este de câteva luni asistenta prezentatorilor tv după ce Flavia Mihăşan s-a retras o perioadă pentru a avea grijă de bebeluşul ei. Înaltă, cu o siluetă trasă prin inel, blondina s-a potrivit perfect tiparului pe care îl caută gazdele emisiunii, aşa că nu pierde nicio ocazie de a se mândri cu ce a înzestrat-o natura, dar şi cu cele 21 de tatuaje pe care le are pe tot corpul.

Ramona Olaru (30 de ani), colega lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil de la "Neatza", a făcut parada tatuajelor recent la un eveniment monden. Blondina a dezvăluit că are mult mai multe desene pe corp decât a lăsat să se vadă, pe braţe şi pe picioare. "Sunt 21 de tatuaje. Fiecare semnifică o plăcere de-a mea, vinovată sau nu", spunea ea, fiind foarte asumată. 

Cum a ajuns Ramona Olaru în echipa de la "Neatza"   

După ce show-ul „Prietenii de la 11”, prezentat de Diana Munteanu şi Florin Ristei  a fost scos din grila de programe, unde Ramona era asistentă, blonda a fost cooptată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde s-a acomodat rapid, fiind foarte serioasă la noul ei loc de muncă, chiar dacă asta presupune să se ridice din pat cu noaptea-n cap.

"Mă trezesc la 5.20 dimineaţa. La 6 fără 10 plec de acasă, ajung la 6.20 în redacţie, mă machiez, îmi fac părul şi mă îmbrac. La 7.20-7.30 sunt gata de filmare”, mărturisea ea.

Vedeta a fost foarte discretă cu viaţa personală, pe care a încercat să o ţină cât mai departe de camerele de filmat. A divorţat după trei ani de mariaj, dar în prezent trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături Adrian Popescu, alias Cuza de la "Noaptea târziu", vloggerul al cărui canal de Youtube a ajuns la 1.700.000 de abonaţi.  

Citeşte şi:

Bomba asta sexy are master în Inginerie şi licenţă în Agronomie

Oglindă, oglinjoară, care «vecinică» este cea mai frumoasă din ţară?

Mai multe