Ăsta da curaj! Să-ți faci poză „selfie” de la 1.500 de metri

15 aprilie 2015 14:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedetele noastre au talent şi sunt extrem de curajoase. Spunem asta pentru că miercuri dimineaţă (15 aprilie), Dorian Popa, Raluka, Lariss, băieții de la Deepcentral, What’s Up și George & Alexander din trupa Maxim s-au aruncat din avion de la 1.500 de metri.

22 vedete s-au aruncat din avion, după ce au urcat cu TNT Brothers de pe aerodromul din Clinceni! Motivul a fost unul aniversar: PRO FM împlineşte 22 de primăveri „on air” în cel mai inedit mod cu putință: „în aer”! Invitaţi au fost cele mai tari vedete, artiști ai momentului ca să sărbătorească împreună şi să sară alături de DJ-ii PRO FM. Dorian Popa, Raluka, Lariss, Deepcentral, What’s UP și George & Alexander din trupa Maxim au răspuns invitației celei mai tari petreceri aniversare! Lor li s-au alăturat DJ-ii Cabral, Marius Onuc, Florin Goldic, Virgil Batista, Mihai Tudor și Adina Uhrec care au făcut urări live din aer, deasupra României!

„De când am ajuns în junglă mi-am dorit să sar cu parașuta! Când am văzut că nu o să sar am fost foarte dezamăgit! Așa că, atunci când am primit invitația, am zis că mi-a trimis-o Dumnezeu acum, ca să completeze dezamăgirea de atunci”, a spus Dorian Popa, fost concurent la reality-show ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV. La rândul ei, Raluka a fost foarte fascinată de săritură şi a făcut şi o fotografie la 1.500 de metrii în aer, pe stilul „selfie”.

Mai multe