Atmosferă de Crăciun în casa vedetelor! Cum și-au împodibit bradul Andreea Esca, Laura Cosoi sau Lili Sandu

13 decembrie 2021 19:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru Oana Roman acest Crăciun e magic. De când s-a împăcat cu Marius Elisei şi formează din nou o familie, se vede fericirea pe chipul ei! Au realizat un shooting memorabil de Crăciun, iar Oana a postat acest mesaj care a însoţit fotografiile superbe: “Pentru noi Crăciunul a început! Am vrut să avem cele mai frumoase amintiri şi am făcut o super şedinţă foto… Eu nu mă mai satur de pozele astea şi de vibe-ul atât de bun pe care îl au! Probabil cele mai frumoase poze din viaţa noastră!”, a mărturisit Oana Roman pe social media.

  • Adela Popescu s-a emoţionat atunci când a postat o poză cu bradul, iar unul dintre băieţii ei aşeza steaua din vârf. Prezentatoarea Pro TV a avut şi un mesaj pentru soţul ei, Radu Vâlcan, aşa cum ne-a obişnuit: “Scumpe, tu stai liniştit acolo şi cumpără perlele care trebuie, că mie are cine să îmi pună steaua în vârf!”.
  • Mirela Vaida este extrem de încântată de faptul că a ieşit la colindat cu cei trei copii ai ei! De fapt, prezentatoarea de la Acces Direct, a realizat un colaj de colinde şi a filmat şi un videoclip în care apare alături de frumoasa ei fiică, Carla. De alt­­fel, chiar în ziua de Moş Nicolae, Mirela Vaida şi-a dus cei 3 copii în platoul Acces Direct şi a colindat împreună cu Carla, Vladimir şi Tudor. Vedeta are nişte copii extrem de frumoşi şi de talentaţi.
  • Claudia Neghină se bucură din plin de viaţa de mămică şi este nedespărţită de fetiţa ei de 7 luni, Sofia, alături de care a făcut o şedinţă foto de Sărbători memorabilă. „Eşti cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat până acum, eşti minunea şi bucuria mea, te iubesc mai mult decât aş putea să exprim în cuvinte!”, este mesajul care  însoţeşte  pozele de Sărbători cu micuţa Sofia.
  • Nici mămica Laura Cosoi nu se dezice. Vedeta îşi întreţine silueta făcând mişcări de yoga chiar lângă bradul de Crăciun.
  • Prezentatoarea Ştirilor Pro TV, Andreea Esca, le-a arătat internauţilor bradul pe care l-a făcut în redacţia revistei pe care o conduce, Alist Magazine.
  • Frumoasa artistă Ianna a realizat un shooting de Crăciun îmbrăcată în ton cu sărbătoarea naşterii pruncului Iisus. Talentata soprană a lansat şi o piesă specială în preajma Sărbătorilor de iarnă, “Iubesc Crăciunul”. “«Iubesc Crăciunul» nu e doar un cântec de Crăciun, este o declaraţie de dragoste, un imn închinat Crăciunului! Nici grijile de azi, nici  incertitudinea de mâine nu o să-mi fure bucuria Crăciunului!”, spune Ianna, care a realizat un shooting lângă brad în ţinute semnate de designerul Clara Rotescu.
  • Lili Sandu are cu ce să se mândrească! Vedeta s-a pozat toată numai un zâmbet lângă fiul ei, Thomas Jay, în spiritul Crăciunului, micuţul fiind şi el foarte carismatic.
  • Familia celui mai cool tătic din showbiz, Dan Cruceru, a realizat cele mai tari poze de Crăciun. Au un motiv în plus de sărbătoare, mezinul Dan Christian tocmai ce a împlinit 3 ani!
  • Monica Davidescu a îmbrăcat şi ea hainele de sărbătoare, o rochie semnată de Luisa Willems. Actriţa le citeşte copiilor poveşti de la Editura Litera, un proiect care merge foarte bine.
  • Nici când vine vorba de Sărbători, celebrul Dorian Popa nu se sfieşte să îşi arate muşchii. Se pare că aşa o să îl aştepte şi pe Moş Crăciun!
Mai multe