Au apărut primele imagini cu noua concurentă de la Exatlon care i-a luat locui Ancăi Surdu

1 aprilie 2018 10:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Surdu a fost nevoită să părăsească competiția Exatlon din motive medicale, iar de curând au apărut primele imagini cu noua membră a echipei „Faimoșilor”. Colegii de echipă par că au integrat-o perfect, iar ea deja a început să facă față tuturor probelor din competiție.

Anca Surdu a întâmpinat mai multe probleme dermatologice pe parcursul competiției, iar medicii i-au spus că nu mai poate rămâne în joc, mai ales în expunerea la soare. Astfel că, iubita artistului Silviu Pașca a fost nevoită să părăsească Exatlon pentru a-și proteja pielea. 

Noua membră a echipei Faimoșilor a fost surprinsă de camere, iar în ediția difuzată pe 1 aprilie, ea va apărea pe micile ecrane.

Anca Srudu a mărturisit pentru KanalD cât de mult îi ipsește competiția Exatlon și a explicat cât de rău îi pare că din cauza acelei probleme, ea a trebuit să părăsească show-ul.

„Deja îmi lipsește Exatlon. Mi-am propus să nu plâng. E un moment  foarte emoționant, nu mi- am văzut familia de atât timp. Dar zâmbesc, cum v-am obișnuit. Mi-e dor să fiu prezentă pe traseu. Să fiu acolo cu echipa mea. E unică această experiență. Acasă o să am iar confort, dar deja îmi lipsește tot ce era acolo (…)  

Mă oftic foarte tare din cauza acestei probleme de sănătate. Dar sănătatea e pe primul loc, am ascultat sfatul medicului. Dulciuri!”, a fost emsajul transmis de Anca Surdu după eliminare. 

Mai multe